Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzje ogłoszeń, rady przed zakupem. CZ.II

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• słejzik
    odpowiedział(a)
    Niestety nie,musiałem juz dwa auta przemeldować na niemieckie tablicę i postanowiłem ósemke zostawić w Polsce.
    Trochę dla mnie mija się z celem przemeldować osiem na de tablicę tak chociaż dużo nie nabijam km hehe

Zostaw komentarz:

• SławekS
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez słejzik Zobacz posta
    Ja mam 200 km do tej miejscowości ale czasem będę dysponował dopiero w następny weekend w ten raczej nie dam rady
    Patryk a 8er masz tam w Niemczech?

Zostaw komentarz:

• doktorkazdadiagnoza
    odpowiedział(a)
    Super, przemyślę jeszcze sprawę i w razie potrzeby odezwę się na pw.

Zostaw komentarz:

• słejzik
    odpowiedział(a)
    Ja mam 200 km do tej miejscowości ale czasem będę dysponował dopiero w następny weekend w ten raczej nie dam rady

Zostaw komentarz:

• SławekS
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez doktorkazdadiagnoza Zobacz posta
    Panowie czy jest tu ktoś kto przebywa w Niemczech? Możę mógłby ktoś obejrzeć, oczywiście odpowiednio się zrewanżuje

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...l?id=222072331
    Napisz do Patryka

Zostaw komentarz:

• Gregory
    odpowiedział(a)
    60tys za M60 z 93...
    ile to było? 2 lata temu jak kolega Dolar sprzedawał swoją śliczną 840 z 94 na 18 M-parallel za chyba 45? za 60 czy 70 to przez długi czas najdroższa w PL była 840 z 97 magika

Doktor zauważ że auto sprzedaje niejaki Vitali... ja do aut z Niemiec po małym doświadczeniu i za radą bardziej doświadczonych znajomych przestałem nawet dzwonić gdy auto sprzedawał Omar, Abdul albo Siergiej czy Zbyszek.
    Szukaj od prawdziwego esesmana albo tak jak Ci mówiłem - patrz też dalej na Belgię, Holandię itd. Lokalne ogłoszenia a nie te co idą na całą Europę.

Zostaw komentarz:

• guest
    odpowiedział(a)
    Paweł gdzieś kiedyś tu pisał, że ósemki podrożeją w tym roku i będe mu chyba musiał przyznac rację ...

Zostaw komentarz:

• doktorkazdadiagnoza
    odpowiedział(a)
    Panowie czy jest tu ktoś kto przebywa w Niemczech? Możę mógłby ktoś obejrzeć, oczywiście odpowiednio się zrewanżuje

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...l?id=222072331

Zostaw komentarz:

• Chris
    odpowiedział(a)
    A dodatkowo później oglądając inną będziesz miał porównanie i zdobędziesz trochę doświadczenia co wg mnie zaprocentuje w przyszłości.

Zostaw komentarz:

• jarau
    odpowiedział(a)
    Trzeba mieć na uwadze, że w każdej 8-er na rynku oferowanej w rozsądnych pieniądzach będzie coś do zrobienia. Najważniejsze to ocenić skalę prac (wiem że to trudne bo tu jak mało gdzie emocje grają rolę) i odnieść to do ceny auta. Ja bym zwrócił uwagę na wypadkowość i kompletność auta, ale do tego musisz wybrać się na oględziny

Zostaw komentarz:

• Arturos
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez guest Zobacz posta
    ja tam i tak radze pojechać i zobaczyć na żywo by mieć jakieś porównanie z innymi egemplarzami
    dokładnie bo fakt jest taki, że każdemu co innego przeszkadza a nóż widelec Tobie będzie pasował i będzie egzemplarz do "wyprowadzenia" a mój kolega przesadzał, bo szukał ideału tylko za tą cenę to ideału się raczej nie znajdzie, ja na Twoim miejscu też był pojechał zobaczyć...

Zostaw komentarz:

• TEXAS
    odpowiedział(a)
    Dzieki Arturos. Guest dziekuje za sugestie
    Nie szukam igły bo nie dysponuję kwotą na tzw igłę jednak oglądać e31 opisane wyzej nie ma dla mnie sensu. Bardzo dziekuje za opinie

Zostaw komentarz:

• guest
    odpowiedział(a)
    ja tam i tak radze pojechać i zobaczyć na żywo by mieć jakieś porównanie z innymi egemplarzami

Zostaw komentarz:

• Arturos
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez TEXAS Zobacz posta
    Bardzo proszę. I wlasnie na taka odpowiedz czekałem; -)
    Już się dowiedziałem, samochód był cały malowany z czym, lakier był położony fatalnie, wnętrze czyli skóry również były malowane też nieudolnie a do tego jeszcze braki plastików, kolega stwierdził, że ktoś "wyciągnął jego ze śmietnika i doprowadził do stanu używalności" ale to chyba nie o to chodzi w tego typu samochodach... Może teraz coś się zmieniło z tym samochodem, skoro cena poszła do góry ;-)

Zostaw komentarz:

• guest
    odpowiedział(a)
    to cały czas ten sam odcień lakieru, tylko w zależności od tego jak zdjęcie jest zrobione raz wygląda jak czerń a raz jak grafit ...

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X