Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzje ogłoszeń, rady przed zakupem. CZ.II

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• TEXAS
    odpowiedział(a)
    Czyli ta z wroclawia za 28 zostala przemalowana na czarno i wystawiona pierwotnie za 36800?

Zostaw komentarz:

• guest
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez TEXAS Zobacz posta
    w myszkowie też była w ubiegłym roku niewiele droższa, czarna 4.4 z ceną 36800, 34800, ostatnie ogłoszenie jakie widziałem 32800zł, nie mogła się sprzedać mimo niskiej ceny
    cały czas mowa o tym samym aucie. to zwykłe 4.0.

Zostaw komentarz:

• drake7
    odpowiedział(a)
    ta 840 ka to było auto Remoteca

Zostaw komentarz:

• TEXAS
    odpowiedział(a)
    w myszkowie też była w ubiegłym roku niewiele droższa, czarna 4.4 z ceną 36800, 34800, ostatnie ogłoszenie jakie widziałem 32800zł, nie mogła się sprzedać mimo niskiej ceny

Zostaw komentarz:

• TheStig
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez TEXAS Zobacz posta
    I się sprzedała w ubiegłym roku, ogłoszenie tylko wisi
    To auto Remoteca . Przechodzi przez ręce handlarzy obecnie
    Ostatnio edytowany przez TheStig; [ARG:4 UNDEFINED].

Zostaw komentarz:

• TEXAS
    odpowiedział(a)
    I się sprzedała w ubiegłym roku, ogłoszenie tylko wisi

Zostaw komentarz:

• jarau
    odpowiedział(a)
    Od jakiegoś czasu na sprzedajemy.pl ogłoszona jest 840 w bardzo niskiej cenie:
    http://sprzedajemy.pl/bmw-840-ci-e31,19479057

Wiecie coś o tym egzemplarzu? Za tą cenę powinien się sprzedać na pniu...

Zostaw komentarz:

• TEXAS
    odpowiedział(a)
    Bardzo proszę. I wlasnie na taka odpowiedz czekałem; -)

Zostaw komentarz:

• Arturos
    odpowiedział(a)
    Ja już chyba pisałem o tym egzemplarzu a mianowicie kolega jego oglądał jakieś pół roku temu, stan słaby, zdjęcia zrobione faktycznie tak żeby za duzo nie było widać. Z daleka samochód wyglądał dobrze ale z bliska już słabo, był uszykowany typowo na sprzedaż, w kilku miejscach podmalowany, wiem, ze coś chyba było ze skrzynią. Ostatecznie jej nie kupił bo było coś w niej kombinowane jak to u handlarzy z resztą jak ja szukałem dla siebie 8er i patrzyłem na auta w Szwajcarii to były bardzo drogie. u tego faceta to cena skacze od 47 do 60tys. Zł nie wiadomo dlaczego i samochód jest wystawiany chyba od roku. Mogę się kolegi dopytać co dokładnie z nią było jak chcesz?

Zostaw komentarz:

• kuchel
    odpowiedział(a)
    No i dobrze!!! Jedź i podziel się na forum opinią lub pochwal zakupem. Na 100% jest coś ukryte, handlarze zawsze chcą zarobić i kupują najtańsze auta na zachodzie. Ale odstępstwa od reguły się zdarzają nawet w zagłębiach oszustów.

Zostaw komentarz:

• TEXAS
    odpowiedział(a)
    Nie oczekuje odpowiedzi typu "kup na 100% warto". Pytałem czy ktos zna/oglądał to auto
    200 km czy nawet 1200 to nie problem o ile sens jest jechać.

Zostaw komentarz:

• kuchel
    odpowiedział(a)
    Jedź i oglądaj. Nie oczekuj że ktoś z nas podejmie za Ciebie wybór. Jak Ci się spodoba to kupisz, jak nie to szukasz dalej. Nawet jak byś miał jechać ze Szczecina to koszty podróży to pryszcz w porównaniu z pieniędzmi które zainwestujesz zaraz po zakupie!!!

Zostaw komentarz:

• guest
    odpowiedział(a)
    ta osemka ze zdjecia juz dawno sprzedalo sie do warszawy. to jakies stare nieaktualne ogloszenie

Zostaw komentarz:

• Chris
    odpowiedział(a)
    Sprzedający w ogłoszeniu zaznaczył ,że nie życzy sobie "oglądaczy"

Dla porównania na traderze jest taka podobna,ale ta ma już małe braki.
    Załączone pliki

Zostaw komentarz:

• guest
    odpowiedział(a)
    z czestochowy do radomia jest chyba tak blisko, że i tak warto pojechac i zobaczyć dla porównania z innnymi ewentualnymi egzemplarzami.

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X