nie było 5.4 w anglikach. Przekładka jest bardziej na poziomie x5, więcej gratów, ogółem wszystkie bmw do epoki przed banglowej są technologicznie zbliżone, z zaznaczeniem, że czym wyższa seria tym więcej tych gratów. Problem jest w tym, że sporo części do e31 o ile nie wszystkie są w bardzo wysokich cenach i żeby zrobić lustro 1:1 do anglika mija się to z jakąkolwiek oszczędnościa a taki przecież jest cel przekładek angoli ... głupia kratka nawiwu z 3 pokrętłami kosztuje ze 3tys w serwisie a w używce dobra prawie nie do znalezienia ... tam jest jakaś wada, że te kratki pękają (sam dla siebie też szukam).
nic nie pisałem o cenach x5, pomyliłeś mnie z innym kolegą ... ale tak szczerze nie rozumiem zachwytów nad tym autem .. jak dla mnie to terenówka musi być terenowa... kolega od ojca jak się przejechał na jakiejś imprezie pseudo offroadowej tą nowszą x5 to po wjechaniu w kałuże woda poszła przez dolot prosto na tłoki ...
nic nie pisałem o cenach x5, pomyliłeś mnie z innym kolegą ... ale tak szczerze nie rozumiem zachwytów nad tym autem .. jak dla mnie to terenówka musi być terenowa... kolega od ojca jak się przejechał na jakiejś imprezie pseudo offroadowej tą nowszą x5 to po wjechaniu w kałuże woda poszła przez dolot prosto na tłoki ...
Komentarz