Zamieszczone przez PZ
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Kupno Bmw serii 8 - recenzje ogłoszeń, rady przed zakupem. CZ.II
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez magik Zobacz postaPZ w Polsce jest jeden uczciwy handlarz o ugruntowanej pozycji specjalizujący się tylko w BMW. Wole nie pisać kto i gdzie żeby nie było że robie kryptoreklame.
Komentarz
-
"No i każdy wycenia auto na tyle na ile uważa że jest warte.
Mając swoją ósemkę wystawioną za 100tys zł otrzymywałem przeważnie śmieszne maile z pytaniami "czy dobrze się czuje" lub "jeb** się Pan w łeb" itd. po co ktoś coś takiego pisze? Jak Cię nie interesuję dane ogłoszenie to szukaj dalej. "
Piotr i chyba zeby uniknąć "takich" zapytań lepiej wystawic auto na zagranicznych portalach ogłoszeniowych i forach bo u nas w kraju jest garstka ludzi, którzy znają realna wartość CSI. no chyba ze jednak nie chcesz sprzedac autka
p.s. piękna ta Twoja ósemka.
Komentarz
-
Akurat z jednym Turkiem, od którego kupiłem kiedyś Camaro, mam bardzo dobre doświadczenia. Nie dość że samochód ok, komplet prawie nowych zimówek nie został wyszabrowany i był w aucie w bagażniku, to jeszcze ze względu na przeciągające się negocjacje opłacił mi hotel i drugiego dnia poświęcił parę godzin na odwiedziny w urzędzie rejestracyjnym. Także z tym workiem jak najbardziej się zgadzam, nie ma co wszystkich wrzucać...
Komentarz
-
Panowie widać że kochacie ten moel BMW, to widać jak piszecie i jakimi emocjami o tych swoich i pozostalych e-31 ,rozprawiacie. !! Krotko to było jest i będzie auto dla bogatych ludzi jak dobry ogier ze znanej stajni. Są na rynku niemieckim jak zapewne wiecie e-31 za 40-60tysięcy euro. I są ruiny tak ruiny za 5tysięcy euro. Pytanie, czy są na świecie takie auta , produkowane seryjnie na które trzeba było czekać ponad 2 lata od wpłaty zaliczki !!!! I tu jest odpowiedż......
Komentarz
-
E31toman - pochwal się tą swoją klaczą.
Jeżeli E31 za 5kEuro to ruiny to gro aut na forum zbliża się do tej granicy lub się o nią ociera.
Odważne stwierdzenie.
Dla mnie auto za 10kEuro nie jest ruiną, a do tych z rynku niemieckiego za 40-60k to cenowo bardzo dużo ich dzieli.
Komentarz
-
40-60k to csi z malym przebiegiem i w stanie stokowym...BMW Isetta 250. 1962
BMW E20 2002 Turbo 1974
BMW E9 3.0 CSL. 1973
BMW E3 3.0 SI 1973
BMW 2000 tii lux. 1971
BMW E21 323i 1980
BMW E26 M1 1980
BMW E24 633 CSI 1982
BMW E24 M6 1987
BMW E30 M3 1990
BMW E31 850 CSI 1994
BMW E36 318IS 1995
BMW E36 M3 3.2 1996
Polski Fiat 125p 1972
GAZ 69 1972
Komentarz
-
http://home.mobile.de/LWAUTOSERSATZT...#des_176637328
komis w którym kupowałem moją osiem znowu coś przytargał, tym razem niemieckie ....
Komentarz
-
Zgubił "w akcji" końcówki tłumika, lub nawet cały prawy tłumik. Chęnie bym łyknął te 2 końcówki, które pozostały. Już tylko na rynku wtórnym są osiągalne oryginały.Było Mercedesa Wziąć.
Walczmy z białaczką! Daj szansę sobie i innym. Odwiedż stronę...
http://www.dkms.pl/kontakt/index.html
Komentarz
-
Weź ją Andrzej, przełóż graty ze swojej, będziesz miał porządne auto. Poważnie dobrze radzę...
Komentarz
-
Komentarz