Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kupno Bmw serii 8 - recenzje ogłoszeń, rady przed zakupem. CZ.II

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• kuchel
    odpowiedział(a)
    http://allegro.pl/bmw-e31-850-ci-5-4...034727597.html

Mirek o co chodzi?

Zostaw komentarz:

• grabol
    odpowiedział(a)
    Duża okazja, to chyba dzieki powywalanym nadkolom przez murzyński rozmiar felg ;D

http://allegro.pl/bmw-e31-850-ci-5-4...034727597.html

Zostaw komentarz:

• Pysio
    odpowiedział(a)
    Ja tam swoje w środku lata sprzedałam

Zostaw komentarz:

• TheStig
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez guest Zobacz posta
    tak mi się jeszcze przypomniało, że kabrio najlepiej zimą sprzedawać bo wyżej chodzą, i to z życia wzięte
    Spróbuj teraz znaleść ładne cabrio, wszystko pochowane i czeka na wiosne. Cabrio chyba najlepiej sprzedają sie wiosna i wczesnym latem. Potem entuzjazm mija na ten typ auta.

Zostaw komentarz:

• guest
    odpowiedział(a)
    tak mi się jeszcze przypomniało, że kabrio najlepiej zimą sprzedawać bo wyżej chodzą, i to z życia wzięte

Zostaw komentarz:

• Kucharz
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez TheStig Zobacz posta
    Myślę że teraz jest nieodpowiednia pora na kupno. .
    ale dobra na sprzedaż

Zostaw komentarz:

• zenon
    odpowiedział(a)
    Japońce mierzą w kilometrach.

Zostaw komentarz:

• guest
    odpowiedział(a)
    akurat amerykance i japnce bym polecal, przewaznie sporo nizsze przebiegi niz u nas na kontynencie

roznica to jedynie zegary w milach , faktycznie niektorym moze to przeszkadzac ...

Zostaw komentarz:

• Norbert
    odpowiedział(a)
    Te co są poniżej 20 tys. euro to z wielkimi przebiegami, powypadkowe i wersje nie europejskie. Ogólnie to bardzo mały wybór jest.

Zostaw komentarz:

• TheStig
    odpowiedział(a)
    Myślę że teraz jest nieodpowiednia pora na kupno. Zauważyłem przez ostatnie lata ze w okresie zimowym jest dużo mniej ogłoszeń podobnie jak z kabrioletami. Teraz wiszą auta albo drogie, albo te co wiszą od dawna. Latem nawet na Allegro było 30 szt, a teraz raptem 6szt. Tym się na codzień nie jeździ to pochowane w garażach. Przyjdzie ciepło to się pojawią jak to z sezonowymi bywa.
    A ceny zadbanych egzemplarzy faktycznie juz tylko zwyżkują.

Zostaw komentarz:

• Maciej
    odpowiedział(a)
    Za 33k euro była ta:
    http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...3&pageNumber=1
    od prywatnego sprzedawcy i wisiała kilka dni.
    Trochę ostatnio poszaleli z cenami.

Zostaw komentarz:

• guest
    odpowiedział(a)
    40 tys EUR za m73 ? nie wiem może już nie jestem na bieżąco ale od tej kwoty zaczynaja się csi ... niech lepiej koledzy się wypowiedzą.

Zostaw komentarz:

• Norbert
    odpowiedział(a)
    W tym rzecz, że szukam już miesiąc i z tego co widzę to za 80 tys. złotych to może w miarę zadbaną M70 można kupić, a za M73 co najmniej 2 razy tyle chcą.

Zostaw komentarz:

• guest
    odpowiedział(a)
    nie masz się czego bać w CSi, wbrew pozorom jest tam tylko kilka innych specyficznych części.

cena do przyjęcia jest dla każdego inna. jak auto jest w stanie takim jaki jest przebieg to minimum 80tys zl na dzien dzisiejszy

Zostaw komentarz:

• Norbert
    odpowiedział(a)
    Pytanie do posiadaczy M73.

Jaka cena jest do przyjęcia za M73 z przebiegiem do około 150 tys. kilometrów?
    Wiem, że dla was jak najwyższa, ale odpowiedzcie jakbyście mieli kupić ten model.
    Ceny zadbanych egzemplarzy są zbliżone do CSI (najtańszych i nie tylko) i nie wiem czy nie szukać CSI, ale akurat tego modelu się boję.

Zostaw komentarz:

Pracuję...
X