cos czuje ze do zlotu zaloze siwa skore.... :-/
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
No akurat do tego koloru lakieru siwa skora to gorzej niz Niemiecki Japan ... Wymysl inny kolor lepiej ... Zreszta nie przejmuj sie tak, z czegos trzeba zartowac czasami. A ten welur, bylo nie bylo, to jednak rzadkosc jest.
Komentarz
-
Dokladnie tak jak Pawel mowi, troche takie podsmiewajki robimy, ale na zlocie wierz mi, ze kazdy bedzie chcial zobaczyc ten welur, a szara skora jak szara skora, z zielenia widzialbym tylko krem.BMW - Bron Masowego Wrażenia
www.funkyking.eu - profesjonalny detailing aut.
Komentarz
-
Zamieszczone przez FatandreMacie cos to szarej?Chodzi tylko o zestawienie seledynowego lakieru i koloru wnetrza. Do twojego niebieskiego siwa skora jest bardzo dobra, do zielonego nie bardzo...
Komentarz
-
Zamieszczone przez kapitan_bombaPZ powinienes tak napisac :
Andrzej pisze do Ciebie powoli, bo nie wiem czy umiesz szybko czytac!BMW - Bron Masowego Wrażenia
www.funkyking.eu - profesjonalny detailing aut.
Komentarz
-
Zamieszczone przez garateZamieszczone przez Camilgarate kto ja nabyl??
WIDZE ,zE O MNIE MOWA...
TAK JESTEM SZCZE¦LIW¡ POSIADACZK¡ ÓSEMECZKI
...NIESTETY MUSIAlAM SPRZEDAC SWOJEGO KOCHANEGO SEVENA (E38 5,4) ALE NIE MA CO zAlOWA POSZEDl W DOBRE RECE (I NIEDALEKO,PAN NADAL DO NAS PRZYJEzDZA NA WERSZTACIK I NADAL WOZI NASZ¡ REKLAME NA SZYBIE)
A CO DO ÓSEMECZKI BOMBA ...NIE MA TAKIEGO PRZYSPIESZENIA JAK SEVEN ALE TO MI MEzU¦ "NAPRAWI"
POZDRAWIAM
[ Dodano: 2011-01-15, 22:11 ]
Zamieszczone przez FatandreWiec dla zony kupil te e31. Fajna sprawa. A to on jest z toba na tej sesji?
...JA ZAWSZE BYlAM ZA FAJNIUTKIMI MODELAMI BMW ...B-londynki
M-aja
W-szystkohe,he
Komentarz
Komentarz