Pozytywnie o http://www.klinika-bmw.pl/ wypowiadał się Zielak i Sławek
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Poszukuję] Warsztat E31 w Warszawie lub okolicy
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez TheStig Zobacz postaPozytywnie o http://www.klinika-bmw.pl/ wypowiadał się Zielak i Sławek
Komentarz
-
Zamieszczone przez TheStig Zobacz posta...... Juz takie hasło krąży wśród forumowiczów : "Jesteś baran to daj sie wygolić w FKD". Z Michałem czyli FKDW nigdy nie miałem problemów. Nie kojarzę aby ktoś poza Tobą narzekał na Michała /DINAN/ co do roboty robionej przez niego.
Trzeba rozgraniczyć 2 firmy tj. FKDW - detaling i RBW mechanika.
Komentarz
-
Zamieszczone przez SławekS Zobacz postaNie kojarzę aby ktoś poza Tobą narzekał na Michała /DINAN/ co do roboty robionej przez niego.
., a przepraszam przecież to nie Twoja wina.
Poczekaj, poczekaj.... a to nie przez ta firmę miałeś wycięty z kalendarza cały sezon 2015r??? Zresztą nie Ty jeden
P.s. Domyślam się ze zaraz usprawiedliwisz obsuwe czasową Fkdw-Rbw Twoimi korektami projektuOstatnio edytowany przez TheStig; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
No nie da się ukryć że moja obecność na zlotach w 2015 roku oscylował w okolicach 0%,
Ten drugi to szczególny był przypadek - trzymam kciuki aby nowy doktor wyleczył Andrzejową elektrykę.
Ivan, jak będziesz cierpliwy to na pewno na zlot dojedziesz tak jak ja w 2016 roku
Komentarz
-
Zamieszczone przez guest Zobacz postajak się już wykłócacie to róbcie to przynajmniej zgodnie z zasadami polskiej ortografii, jakbym chodził jeszcze do szkoły jak Ty to pewnie udałoby się uniknąć takich wpadek. A że w szkołę rzucałem kamieniami kilkanaście lat temu to wylecialo z głowy to i owo Panie Administratorze
Ostatnio edytowany przez TheStig; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
-
Zamieszczone przez TheStig Zobacz posta......P.s. Domyślam się ze zaraz usprawiedliwisz obsuwe czasową Fkdw-Rbw Twoimi korektami projektu
Komentarz
-
Zamieszczone przez TheStig Zobacz postaPrzepraszam Prof. Miodek, jakbym chodził jeszcze do szkoły jak Ty to pewnie udałoby się uniknąć takich wpadek. A że w szkołę rzucałem kamieniami kilkanaście lat temu to wylecialo z głowy to i owo Panie Administratorze
z ortografi miałem w niej zawsze pały ... kwestia oczytania po prostu.
żeby nie było Całość miała formę żartu mającego na celu rozładowanie napiętej trochę dyskusji
Komentarz
-
Ale zapominacie o jednej podstawowej rzeczy: Auto tematu pytał o możliwość oceny auta przed zakupem. A tu nawet Stig musi przyznać, że mu chłopaki pomogą bo znają 8er na wylot.
Ja akurat mam kilku znajomych, którzy Kliniki Radka nie polecą.
High Tech Tuning jest w Nowym Dworze Mazowieckim, a nie Siedlcach i też na pewno pomogą fachowo.
Mogę jeszcze polecić Auto Serwis Wołomin należący do mojego przyjaciela Marcina
Komentarz
-
Zamieszczone przez zielak Zobacz postaplus ACS auto classic service w Raszynie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kucharz Zobacz postaAle zapominacie o jednej podstawowej rzeczy: Auto tematu pytał o możliwość oceny auta przed zakupem.
Zamieszczone przez Iwan Reddevil Zobacz postakto zna się na (w szczególności) układzie hamulcowym i wspomaganiem.Ósemka którą mam na oku ma z tym problemy więc w przypadku ewentualnego zakupu będę musiał niezbyt daleko podjechać bądź wrzucić samochód na lawetę.Ostatnio edytowany przez TheStig; [ARG:4 UNDEFINED].
Komentarz
Komentarz