Dzieki za info- i kup tu k***a autow Polsce.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
A dobre forumowe auta czekaja na wlascicieli, ale narod i tak szuka taniej, ech - byle do 20 byla i najlepiej niepsujacy sie bezwypadek..BMW - Bron Masowego Wrażenia
www.funkyking.eu - profesjonalny detailing aut.
Komentarz
-
Zamieszczone przez KinceKA dobre forumowe auta czekaja na wlascicieli, ale narod i tak szuka taniej, ech - byle do 20 byla i najlepiej niepsujacy sie bezwypadek..
Na pewne rzeczy trzeba tez realnie patrzec- jest ta ze Slupska za 40 tys zl. - kupic nie problem ale sprzedac za takie siano takie auto to juz nie lada wyczyn- w Polsce naturalnie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Binio-LODZNa pewne rzeczy trzeba tez realnie patrzec- jest ta ze Slupska za 40 tys zl. - kupic nie problem ale sprzedac za takie siano takie auto to juz nie lada wyczyn- w Polsce naturalnie.
A tak nawiasem ; 40 tys zl za dobra osemke to niewiele , przynajmniej ja tak uwazam.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Binio-LODZZamieszczone przez KinceKA dobre forumowe auta czekaja na wlascicieli, ale narod i tak szuka taniej, ech - byle do 20 byla i najlepiej niepsujacy sie bezwypadek..
Na pewne rzeczy trzeba tez realnie patrzec- jest ta ze Slupska za 40 tys zl. - kupic nie problem ale sprzedac za takie siano takie auto to juz nie lada wyczyn- w Polsce naturalnie.
Komentarz
-
Tylko to co widac na zdjeciach z przodu i wymienic gruche. Moze cos w przednim zawieszeniu, choc na przegladzie rejestracyjnym w maju nic nie wyszlo, ale wymiany drazkow i wahaczy robilem 5 lat temu. Nic wiecej.
Komentarz
-
Nie wiem. Nikomu sie na razie nie chcialo sie przyjechac, aby ja zobaczyc.
Komentarz
Komentarz