Tego autka jeszcze nie widzialem. Ciekawe o koledzy maja do powiedzenia
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Kupno Bmw serii 8 - recenzja ogloszen, rady przed zakupem.
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez kuchelczy ktos zna tego goscia? czy jest to fakt czy zwykla wyj***?
http://www.allegro.pl/item823796249_...sci_tanio.html
Komentarz
-
Widze ze w Polsce bijemy rekord zyletkowania 8er... Kolega w Skierniewicach ma mase pociachanych i teraz ta w tym Sandomierzu i jeszcze chyba gosc spod Czestochowy sie tez oglasza. Ciekawe, chyba jak przyjdzie wiosna to podepne przyczepe do e39 i zrobie najpierw napad na bankomat a potem wycieczke w Polske do kolegow rzeznikowMoze ktos chetny zeby mi tak samotnie nie bylo??
Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...
Komentarz
-
Zamieszczone przez grabolCzesc Wam !
Czy ktos zna to auto??????????????:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11379881
bede wdzieczny za wszelka pomoc..! ;-)
Ciekawe co jest uszkodzone?
Komentarz
-
-
Rozmawialem z nim dzisiaj..
Typ ponoc ma ja od 1997r. i uszkodzenia "tylko" te co widac na zdjeciach tj: przycierka prawy tyl-zderzak i lewy przod-blotnik nad kierunkiem.Poza tym koncowki lub caly drazek do wymiany.
Po rozmowie z czlowiekiem ktory nie potrafil mi odpowiedziec na wiele istotnych pytan,wywnioskowalem,ze to chyba nic ciekawego.. :/
A jechac ogladac 300km to nie bardzo mi sie chce...
Hmm..-a mialem nadzieje,ze ktos od nas bedzie cos wiecej wiedzial :-/_________________
renowacja | ochrona | detailing
www.autodream.waw.pl
- car detailing
- serwis mechanika / elektryka
- polskie menu, aktualizacja nawigacji
Komentarz
-
To was zaskocze, bo nie wiem o niej nicJedynie moge napisac, ze pierwsze wzmianki w ogloszeniach z nia pochodza z sierpnia 2007r., byl podawany ten sam numer telefonu, te same zdjecia i ten sam slowo w slowo opis. Cena z 2007r. to 33tys., a pozniej wzrosla do 35,5tys.
Komentarz
-
-
-
Zamieszczone przez maciala
Tez mi sie wydaje, ze ze stanow.BMW - Bron Masowego Wrażenia
www.funkyking.eu - profesjonalny detailing aut.
Komentarz
-
Dokladnie, zobacz jeszcze z tylu miejsce na mniejsza blache.
Michal jakbys ja kupowal to chetnie wezme przedni zderzak na podmianke, bo kiedys jakis kretyn wsadzil mi bez spryskiwaczy, a to jest jedyna rzecz jaka byla zmieniona i to na taka niepasujaca. Z tego co pamietam to Ty masz bez spryskiwaczy, ale zderzak chyba i tak caly zostal. Moze sie zlozymy.BMW - Bron Masowego Wrażenia
www.funkyking.eu - profesjonalny detailing aut.
Komentarz
Komentarz