Auto na bank jest unikatowe, ale po prostu pewne kolory nie zawsze pasuja do danego auta. Juz nie wspomne o tapicerce co mest masakra.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Kupno Bmw serii 8 - recenzje ogłoszeń, rady przed zakupem. CZ.II
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez SławekS Zobacz postaOczywiście że piękny egzemplarz
Komentarz
-
Zamieszczone przez maciala Zobacz postaNie widzę przebiegu, a był o ile pamiętam ponad 300k (guest na pewno wie).tak przebiegu było około 330tys. Komis nie dorzucił aż takiej marży. Jest ciągle u tego samego właściciela (ten sam nr telefonu). 11 września ubiegłego roku była za 49tys, potem trafiła do komisu i była za 55. Wygląda na nie wartą zakupu ale pozory mylą. W każdą ósemke w tym wieku trzeba i tak i tak włożyć worek pieniędzy.
Komentarz
-
Zamieszczone przez darek325i Zobacz postaBędzie na sprzedaż
Masz fajny kolor 8er.
Komentarz
-
Zamieszczone przez SławekS Zobacz postaJa też mam piękny egzemplarz więc drugiego nie kupię.
Masz fajny kolor 8er.zobaczymy co z tego wyniknie
Komentarz
-
Zamieszczone przez darek325i Zobacz postaM73 ale nie czarne. Nie chcę jednak zapeszac
Komentarz
-
Zamieszczone przez guest Zobacz postaokej, sam ukrywałem się z zakupem SL;a ale co w takim razie z tym czarnym m73 z pod torunia ?
Ale dobrze ze mi przypomniałes. Podejmę jeszcze próbę bo może będzie kąskiem dla kogoś z nowych klubowiczów
Komentarz
-
Zamieszczone przez Fatandre Zobacz postaJuz myslalem Darek ze nas opuszczasz
Komentarz
-
Zamieszczone przez guest Zobacz postatak przebiegu było około 330tys. Komis nie dorzucił aż takiej marży. Jest ciągle u tego samego właściciela (ten sam nr telefonu). 11 września ubiegłego roku była za 49tys, potem trafiła do komisu i była za 55. Wygląda na nie wartą zakupu ale pozory mylą. W każdą ósemke w tym wieku trzeba i tak i tak włożyć worek pieniędzy.
guest znajdziesz coś?
BMW 850 CSi .... no prawie
Komentarz
-
Zamieszczone przez SławekS Zobacz postaW pierwszym momencie też tak pomyślałem że Darek chce przejść na stronę gwiazdy
Komentarz
Komentarz