Poszła za 15k
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Kupno Bmw serii 8 - recenzje ogłoszeń, rady przed zakupem. CZ.II
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
15 ? Drogo. To auto jest tylko nośnikiem części, niczym więcej.
Komentarz
-
Zamieszczone przez kapitan_bomba Zobacz postaTaniej możesz już tylko dorwać słabego anglika.
A "remont" silnika nie wróży nic dobrego !
Jeśli chodzi o 8kę Pzta, to kilka miesięcy przed kupnem mojej widziałem jej ogłoszenie. Powiem szczerze, że miałem strasznie mieszane uczucia... Wszystko wskazywało na to, że jest w dobrym stanie, zadbana itp (szczególnie zdjęcia robione chyba w Austrii... czyli gość ma budżet na takie wyprawy, więc na koszty eksploatacji pewnie też...itd) Do tego racjonalny opis. Ale coś, co mnie strasznie zaniepokoiło i stwierdziłem, że na pewno jest to jakaś ściema, to... kierownica!Zakładałem, że to jakiś masakryczny druting i w praktyce okaże się, że ma neony w podwoziu
Strasznie mi to nie pasowało
Teraz kiedy wiem jak to wygląda ze strony właściciela - historia śmieszy mnie jeszcze bardziejTakże jeśli chcesz podejmować próby sprzedaży, ale tak żeby się nie udało... Zostaw kierownicę i możesz spać spokojnie
(mam nadzieję, iż zdajesz sobie sprawę, że moja wypowiedź ma charakter jak najbardziej pozytywny. Nie chcę Ci dowalać)
Komentarz
-
Dobrze wiedzieć jak to wyglądało z zewnątrzPonoć również gryzłem przez telefon.
Jak ją kupowałem to właściciel strasznie płakał o tą kierownicę, chciał abym mu ją odesłał z powrotem (!). Serio. Ściemniał że to prezent od syna. Być może... Nowiutka Momo.
Komentarz
-
To ja rozmawiałem z Tobą przez telefon i nic o tym nie wiedziałem ?! Gdybym wiedział to na pewno bym pogryzł...
Komentarz
-
Przestańcie. Psujecie mi reputację...
Komentarz
-
-
Niedługo będzie to można legalnie rejestrować w Polsce.
Komentarz
Komentarz