Dokumenty do niczego nie potrzebne. Można sobie poradzić i bez nich. Auto w tym stanie co widzieliśmy i bez możliwości odpalenia było warte max 12 tys. I tak jak Arturos napisał niestety sprzedawca nie podjął żadnej rozmowy. Swoją drogą tak gamoniowatego sprzedawcy dawno nie widziałem, stał jak kołek i praktycznie zero rozmowy.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Kupno Bmw serii 8 - recenzje ogłoszeń, rady przed zakupem. CZ.II
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Zamieszczone przez kuchel Zobacz postaDokumenty do niczego nie potrzebne. Można sobie poradzić i bez nich. Auto w tym stanie co widzieliśmy i bez możliwości odpalenia było warte max 12 tys. I tak jak Arturos napisał niestety sprzedawca nie podjął żadnej rozmowy. Swoją drogą tak gamoniowatego sprzedawcy dawno nie widziałem, stał jak kołek i praktycznie zero rozmowy.
Wg. mojej opinii więcej problemów jak korzyści.
Zwłaszcza problem przy sprzedaży za granicę.
Z resztą temat auta już zamknięty, skoro się sprzedałoProffesional car import from Japan, USA, Europe.
www.brp.com.pl
licensed partner of
www.KurumaTrader.com
Komentarz
-
Pobobno sprzedał za 27000 zł, dzisiaj do niego dzwoniłem, chociaż mam dziwne uczucie, że nie mówi prawdy, bo jak do niego zadzwoniłem to sam jakoś dziwnie się pochwalił od razu, że w niedzielę sprzedał za 27000 zł... życzę powodzenia nowemu nabywcy
Komentarz
-
Zamieszczone przez guest Zobacz postaja tam jestem w stanie uwierzyć, nie takie padaki w pl się sprzedwały
Komentarz
-
Zamieszczone przez Arturos Zobacz postamoże masz rację, fakt w PL wszystko można sprzedać... zawsze znajdzie się ktoś naiwny ;-)
Komentarz
-
Zamieszczone przez zenon Zobacz postaEeeee, dlaczego tylko w PL. Wszędzie są naiwni. Trochę szacunku dla nacji.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Mariusz_BRP Zobacz postaGłupotą byłoby rejestrować E31 na zabytek, kiedy jest możliwość normalnej rejestracji za dopłatą.
Wg. mojej opinii więcej problemów jak korzyści.
Zwłaszcza problem przy sprzedaży za granicę.
Z resztą temat auta już zamknięty, skoro się sprzedałoI bynajmniej nie chodzi tu o kolor.
E38 750iL
E38 740i
E38 730d Individual
E34 520i
E36 320i Convertible
Syrena 105L
Komentarz
-
Słyszałem, ze są dwie możliwości rejestracji na żółte/zabytek. Czym one sie różnią? Słyszałem tez, ze ktoś bujał sie 2 lata po urzędach by wrócić z żółtych na normalne w celu sprzedaży za granice i nie było takiej możliwości._________________
renowacja | ochrona | detailing
www.autodream.waw.pl
- car detailing
- serwis mechanika / elektryka
- polskie menu, aktualizacja nawigacji
Komentarz
-
Komentarz
-
Zamieszczone przez grabol Zobacz postaSłyszałem, ze są dwie możliwości rejestracji na żółte/zabytek. Czym one sie różnią? Słyszałem tez, ze ktoś bujał sie 2 lata po urzędach by wrócić z żółtych na normalne w celu sprzedaży za granice i nie było takiej możliwości.
Zamieszczone przez TheStig Zobacz postaZależy czy auto jest wpisane w rejestr zabytków czy tylko ujęte w ewidencji. Wpisane są egzemplarze naprawdę unikatowe i bodajże starsze niż 50 lat. I w przypadku tych może być problem ze sprzedażą za granicę bo są dobrem narodowymE38 750iL
E38 740i
E38 730d Individual
E34 520i
E36 320i Convertible
Syrena 105L
Komentarz
Komentarz