Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Pierwsza próba rozwodowa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez SławekS Zobacz postaŁadnie się prezentuje.
Końcowych nie zmieniałeś?
Dołóż brakującą śrubę przykręcającą plastik przykrywający komorę z filtrami kabinowymi - pusta dziura brzydko wygląda.
Trzymam kciuki aby się udało.
Mogę zrobić promocję 30k bez kół ;-)
Komentarz
-
finansowo też pewnie trochę dołożyłeś, aż dziw że tylko 30 chcesz (bez kół), cena moim zdaniem atrakcyjna, szkoda, że nie próbowałeś wystawiać na wiosnę bo podobno auta lepiej idą "w sezonie"
chłopaki przestańcie się czepiać, przecież każdy wie co ma a czego nie
powodzenia Darek!
Komentarz
-
ale to swój sprzedaje a nie obcy to wychwalać trzeba
no chyba, że Darek nie wie co czyni i pomagamy mu nie pozbywać się swojej 8
Darek musisz przebieg cofnąć na 180tys i pozaznaczać wszystkie opcje typu: bezwypadkowa, pierwszy właściciel, garażowana, niepalone itp itd - nasi rodacy lubią taki bajer
Komentarz
-
Zamieszczone przez Gregory Zobacz posta
Darek musisz przebieg cofnąć na 180tys
ja bym zmienił cene na 34 999,99
Komentarz
-
Zamieszczone przez guest Zobacz postami się rzuciła w oczy połamana pokrywa elektrozaworów i typowo - brak zaślepki z + do odpalania z kabli pod maską. Ładnie poogarniałeś to auto po mirku nie powiem ... tam była tragedia pod maską.
Zainteresowanie ogłoszeniem słabe. Miałem propozycje zamiany na X5, e30 w ACS, e65 i dwa nissany 350z. Muszą się wybitnie nie sprzedawać ;-)
Juz poprawione
Komentarz
-
Zamieszczone przez guest Zobacz postami się rzuciła w oczy połamana pokrywa elektrozaworów i typowo - brak zaślepki z + do odpalania z kabli pod maską. Ładnie poogarniałeś to auto po mirku nie powiem ... tam była tragedia pod maską.
Komentarz
Komentarz