Zamieszczone przez maciala
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
kupię e31
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez maciala Zobacz postaTo weź moją za 60k
Komentarz
-
klasykagatunku - pogadaj z kolegą o nicku "remotec" z naszego forum, zdaje się że ją oglądał.
Komentarz
-
Zamieszczone przez PZ Zobacz postaklasykagatunku - pogadaj z kolegą o nicku "remotec" z naszego forum, zdaje się że ją oglądał.
Ma mieć jakiś ciekawy egzemplarz z Japonii-840 M individual. Powstało tylko 250 szt. na rynek japoński.
A tak w ogóle, to namawia mnie na sl500...
Komentarz
-
Kupuj e31 a nie jakas gwiazde.
Mercedes ewentualnie na codzien, bo wlasnie zrobilem dwie rundy z Kazimierza do Swinioujscia i moge pochwalic Mercedesa. Byl to CLS z 2013 z silnikiem CDI. Naprawe zacnie sie prowadzi.
Najpierw jechalem jako pasazer, a potem nawet jako kierowca.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Fatandre Zobacz postaKupuj e31 a nie jakas gwiazde.
Mercedes ewentualnie na codzien, bo wlasnie zrobilem dwie rundy z Kazimierza do Swinioujscia i moge pochwalic Mercedesa. Byl to CLS z 2013 z silnikiem CDI. Naprawe zacnie sie prowadzi.
Najpierw jechalem jako pasazer, a potem nawet jako kierowca.
Ale cholernie trudno znaleść coś ciekawego...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Fatandre Zobacz postaKupuj e31 a nie jakas gwiazde.
Komentarz
-
-
Ciekawa jest każda ósemka!!! Ale nie oczekujmy od aut używanych zbyt wiele, one nigdy już nowe nie będą.
Positiv im więcej będziesz analizował tym bardziej będziesz się oddalał od zakupu. Dream car musi kosztować... Wybierz to co Ci pasuje i potem jakoś już pójdzie...Pozdrawiam wszystkich klubowiczow...
Komentarz
-
Zamieszczone przez kuchel Zobacz postaCiekawa jest każda ósemka!!! Ale nie oczekujmy od aut używanych zbyt wiele, one nigdy już nowe nie będą.
Positiv im więcej będziesz analizował tym bardziej będziesz się oddalał od zakupu. Dream car musi kosztować... Wybierz to co Ci pasuje i potem jakoś już pójdzie...Tow wymaga zncznych środków czasowo-finansowych..
Komentarz
-
Zamieszczone przez Vinir Zobacz postaZgadzam się, w zakupie nie można oczekiwać zbyt wiele...ale taki samochód może być jak nowy, jeśli przeprowadzimy kompleksową renowację.Tow wymaga zncznych środków czasowo-finansowych..
Dlatego raz jeszcze polecam szukać na zachodzie (chyba, że jakieś auto klubowe pójdzie pod młotek?) ale nie tylko za pomocą mobile czy autoscout24 ale na zdecydowanie mniejszych, nie tak popularnych portalach z ogłoszeniami np z krajów Beneluksu czy ze Skandynawii. Jak masz znajomych za granicą to też ich uruchom (ja bez pomocy znajomego holendra bym nie miał pojęcia gdzie szukać).
Ale mam przeczucie, że nie będziesz kolejnym gawędziarzem, który zaginie po paru tygodniach i pojawi się kolejne E31 w klubie - trzymam kciuki
Komentarz
-
Zamieszczone przez kris77 Zobacz postaWitam jestem poczatkujacym uzytkownikiem jak szukasz maanuala 850 to wiem gdzie jest do sprzedania z malym przebiegiem
Jeśli macie jakieś propozycje to proszę podsyłajcie namiary.
Pozdrawiam
Komentarz
Komentarz